Number of the records: 1  

Potravinářská mikrobiologie


  1.  Hampl, Bohuš, 1899-1975 - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1968 - 276 s.
    Řada potravinářské literatury
     učebnice
    Call numberC 64.874
    Umístění
    Potravinářská mikrobiologie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 64.874   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 64.874 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPotravinářská mikrobiologie
    Main entry-name Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1968
    Phys.des.276 s.
    National bibl. num.cnb000447463
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note3000 výt. - Přehl. lit. - Věcný a názvový rejstřík. - S obr., fot. a tb. v textu. - Vazba: Josef Kalousek
    Form, Genre učebnice
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Potravinářská mikrobiologie
    Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně mikrobiologie obalů, vody a vzduchu. Posléze uvádí platné mikrobiologické standardy surovin a konečných výrobků i hygienická a sanitační opatření v potravinářské výrobě. Výklad je volen tak, aby přinesl praktická poučení i pracovníkům mikrobiologických laboratoří potravinářského průmyslu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.