Number of the records: 1  

Ovoce a zelenina ve skle

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Havelková, Marie - Author
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1971 - 173 s. : il.
     konzervování potravin  ovoce  zelenina
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 77.191
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 77.191 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementOvoce a zelenina ve skle : 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů
    Main entry-name Havelková, Marie (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1971
    Phys.des.173 s. : il.
    National bibl. num.cnb000430634
    Subj. Headings konzervování potravin * ovoce * zelenina
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 641/642 , 664.8/.9
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Praktické rady, jaké prostředky a pomůcky je nezbytné si připravit pro jednotlivé způsoby konzervace, tvoří úvodní část příručky. Další je souborem návodů a předpisů k zavařování ovoce a zeleniny, zejména k přípravě různých jídel z konzervovaných produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.