Number of the records: 1  

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny


  1.  Rakušanová, Jarmila - Author
    Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983 - 238 s., [16] s. obr. příl. : il.
      Barešová, Alena - Illustrator
     zvěřina  vaření
     kuchařské recepty
    Call numberC 238.666
    Umístění
    Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 238.666 v1   

    Title statementOšetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová ; [ilustrace Alena Barešová]
    Main entry-name Rakušanová, Jarmila (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983
    Phys.des.238 s., [16] s. obr. příl. : il.
    National bibl. num.cnb000003952
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík -- Ve volném výběru 641/642
    Another responsib. Barešová, Alena (Illustrator)
    Subj. Headings zvěřina * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.