Number of the records: 1  

Nauka o hudební tektonice 20. století

  1. SYSm0177546
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240527224433.8
    007
      
    ta
    008
      
    990630s1998----xr------------------cze--
    020
      
    $a 80-85883-34-1 (soubor)
    035
      
    $a (OCoLC)40790972
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    080
      
    $a 781 $2 MRF
    100
    1-
    $a Risinger, Karel, $d 1920-2008 $7 jk01102511 $4 aut
    245
    10
    $a Nauka o hudební tektonice 20. století. $n 2. díl / $c Karel Risinger
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Akademie múzických umění, $c 1998
    300
      
    $a s. 281-573 : $b noty
    500
      
    $a Předmluva -- Příloha -- Poznámky -- Bibliografie -- Německý souhrn
    520
    3-
    $a Práce hudebního teoretika a pedagoga AMU o hudební tektonice 20. století navazuje na předchozí dvě knihy týkající se moderních skladebných nauk. Tato poslední část takto završené trilogie se opět praktickým, výukovým způsobem zabývá problematikou hudební tektoniky jako nauky o stavbě skladeb v kontextu hudby 20. století, v níž se prolamuje tradiční schéma hudebních forem hudby minulé. Výklad jednotlivých témat učebnice je prokládán praktickými úlohami,určenými k vypracování a jejich zpětné analýze v rámci probírané látky. Závěr tvoří 6 dodatků, notová příloha, poznámky, seznam literatury a německé resumé. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788085883343 $2 Web obalkyknih.cz
    550
      
    $a Vydavatel: Akademie múzických umění. Hudební fakulta
    650
    -7
    $a hudba $7 ph114719 $2 czenas
    650
    -7
    $a hudební kompozice $7 ph120912 $2 czenas
    650
    -7
    $a hudební teorie $7 ph114727 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    710
    2-
    $a Akademie múzických umění v Praze. $b Hudební fakulta $7 kn20010709002 $4 pbl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.