Number of the records: 1  

Korespondence

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Březina, Otokar, 1868-1929 - Author
    Vyd. 1. - Brno : Host, 2004 - 863 s., xiv s. obr. příl. : portréty, faksim. ; 24 cm
    ISBN 80-7294-105-4, ISBN 80-7294-103-8
      Holman, Petr, - Compiler - Author of afterword, colophon, etc.   Červenka, Miroslav, - Compiler - Commentator for written text   Balaštík, Miroslav, - Compiler
     Březina, Otokar, 1868-1929
    19.-20. století 1884-1908
     čeští spisovatelé
     korespondence  komentovaná vydání
    Call numberC 314.085/1
    Umístění
    Korespondence
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 314.085/1 P   

    Údaje o názvuKorespondence. I, (1884-1908) / Otokar Březina ; [v letech 1973-2004 sebral, k vydání připravil, komentáře, doslov a ediční poznámku napsal a soupisy zpracoval Petr Holman ; spolupráce na komentářích Miroslav Červenka, na soupisech Miroslav Balaštík]
    Záhlaví-jméno Březina, Otokar, 1868-1929 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Host, 2004
    Fyz.popis863 s., xiv s. obr. příl. : portréty, faksim. ; 24 cm
    ISBN80-7294-105-4 Kč 1 089,00
    80-7294-103-8
    Dal.odpovědnost Holman, Petr, 1951-2019 (Sestavovatel, kompilátor) (Autor doslovu, tiráže atd.)
    Červenka, Miroslav, 1932-2005 (Sestavovatel, kompilátor) (Autor komentáře textu)
    Balaštík, Miroslav, 1971- (Sestavovatel, kompilátor)
    Předmět.hesla Březina, Otokar, 1868-1929 * 19.-20. století * 1884-1908 * čeští spisovatelé - 19.-20. stol.
    Forma, žánr korespondence * komentovaná vydání
    Konspekt821.162.3 - Česká literatura
    MDT 929 , 821.162.3-051 , (044) , (0.072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Korespondence
    První svazek dosud nejkompletnějšího vydání básníkovy korespondence zachycuje jeho tvůrčí období. Dopisy jsou adresovány více než dvěma stům adresátů.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.