Number of the records: 1
Bieler, Henry G., 1893-1975 - Author
1. vydání - 181 stran : ilustrace ; 21 cm
ISBN 80-88809-87-8
výživa člověka potraviny dietetika dietoterapie
populárně-naučné publikaceCall number C 299.259 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Title statement Jídlo jako lék : dobré jídlo Váš nejlepší lék / Henry G. Bieler Main entry-name Bieler, Henry G., 1893-1975 (Author) Edition statement 1. vydání Publication Bratislava : Eko-konzult, 2000 Phys.des. 181 stran : ilustrace ; 21 cm ISBN 80-88809-87-8 Subj. Headings výživa člověka - zdravotní aspekty * potraviny - zdravotní aspekty * dietetika * dietoterapie Form, Genre populárně-naučné publikace Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 613.2 , 663/664 , 614 , 616 , 613.2.03 , 615.874.2 , (0.062) Country Slovensko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Document kind BOOKS Více než padesát let jsem pracoval jako lékař. Za tu dobu jsem nashromáždil nepřeberné množství zkušeností. Předkládám vám knihu, v níž se o ně chci podělit. Za dlouhá léta lékařské praxe jsem zjistil, že příčinou nemocí nejsou bacily. Každá nemoc je způsobena narůstající jedovatostí lidského organismu. Tato toxicita je důsledkem metabolických pochodů ve tkáních. Má za následek poškození a rozpad buněk, který připravuje podmínky k napadení tělesného systému viry a bakteriemi. Použití chemicky uměle vyrobených léků nemocnému ubližuje. Jejich vedlejší účinky mohou být tak vážné, že vyvolají novou nemoc. Pochybný prospěch je tudíž pouze dočasný. Přesto množství léků podávaných nemocným roste geometrickou řadou. Jen málokterý lékař si však uvědomuje jejich nebezpečí. Nemocným lze pomoci i vhodnou potravinovou skladbou. K tomuto poznatku jsem dospěl po dlouhém studiu, klinických výzkumech a laboratorními rozbory krve a moči. Byly situace, kdy jsem i já musel použít určité léky, ale bylo jich poskrovnu. Vždy jsem se snažil nemoc vyléčit předepsáním protilátek. které nám hojně poskytuje sama Příroda. Tato kniha tedy pojednává o tom, co považuji za nejvhodnější jídlo a nejlepší lék. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1