Number of the records: 1  

Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Buchtová, Hana, 1959- - Author
    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2001 - 164 s. ; 30 cm
    ISBN 80-7305-401-9
     kontrola potravin  rybářství  živočišné produkty
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 27.598
    Umístění
    Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 27.598 v1   

    Title statementHygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů ; Alimentární onemocnění z ryb ; Mrazírenství / Hana Buchtová
    Main entry-name Buchtová, Hana, 1959- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2001
    Phys.des.164 s. ; 30 cm
    ISBN80-7305-401-9
    National bibl. num.cnb000999925
    Note400 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings kontrola potravin * rybářství * živočišné produkty
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 614.31 , 639.2/.6 , 637 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.