Number of the records: 1
Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů
Buchtová, Hana, 1959- - Author
Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2001 - 164 s. ; 30 cm
ISBN 80-7305-401-9
kontrola potravin rybářství živočišné produkty
učebnice vysokých školCall number S 27.598 Umístění Title statement Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů ; Alimentární onemocnění z ryb ; Mrazírenství / Hana Buchtová Main entry-name Buchtová, Hana, 1959- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2001 Phys.des. 164 s. ; 30 cm ISBN 80-7305-401-9 National bibl. num. cnb000999925 Note 400 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings kontrola potravin * rybářství * živočišné produkty Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 614.31 , 639.2/.6 , 637 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1