Number of the records: 1  

Houby v přírodě a na talíři

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Volk, Renate - Author
    Vyd. 1. - V Praze : Knižní klub, 2004 - 191 s. : il. ; 20 cm
    ISBN 80-242-1136-X
      Volk, Fridhelm, - Other   Váňa, Jiří, - Translator
     houby  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 315.520
    Umístění 582.2 - Nižší rostliny
    Houby v přírodě a na talíři
    Title statementHouby v přírodě a na talíři : určování a recepty / Renate a Fridhelm Volkovi ; [z německého originálu ... přeložil Jiří Váňa]
    Main entry-name Volk, Renate (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Knižní klub, 2004
    Phys.des.191 s. : il. ; 20 cm
    ISBN80-242-1136-X
    National bibl. num.cnb001292417
    NoteVydala Euromedia Group - Knižní klub
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalPilze
    Another responsib. Volk, Fridhelm, 1942- (Other)
    Váňa, Jiří, 1940-2018 (Translator)
    Subj. Headings houby * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 582.2 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru582.2 - Nižší rostliny
    Document kindBOOKS
    Houby v přírodě a na talíři
    Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje 231 názorných barevných fotografií zhotovených Fridhelmem Volkem speciálně pro tuto publikaci. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates vám zcela jistě přijdou vhod. Obohatíte svůj jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Nechybí rady jak správně houby konzervovat, sušit nebo zmrazovat. Tipy pro houbaře: Z pokladnice dlouholetých zkušeností nabízí autorská dvojice praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.