Number of the records: 1  

Fysiologie chuti


  1.  Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Author
    V Praze : J. Otto, 1929 - 260 s.
      Monselet, Charles, - Author of introduction   Zachystalová, Rafaela, - Translator
     chuť  fyziologie člověka
     studie
    Call numberC 13.470/1
    Umístění
    Fysiologie chuti
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 13.470/1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementFysiologie chuti. I. díl / Brillat Savarin ; s předmluvou od Charlesa Monseleta ; přeložila Rafaela Zachystalová
    Main entry-name Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author)
    Issue dataV Praze : J. Otto, 1929
    Phys.des.260 s.
    National bibl. num.cnb000933986
    Another responsib. Monselet, Charles, 1825-1888 (Author of introduction)
    Zachystalová, Rafaela, 1879- (Translator)
    Subj. Headings chuť * fyziologie člověka
    Form, Genre studie
    Conspect159.93/.94 - Senzorické a motorické funkce. Emoce. Vůle
    UDC 612 , 159.934 , 612.87 , 591.185.31 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Fysiologie chuti
    Vrcholné dílo francouzského právníka a politika, známého především díky zálibě v dobrém jídle a pití, obsahuje řadu podnětných úvah a postřehů o gastronomii a gurmánství. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.