Number of the records: 1
Flambování a dochucování pokrmů
Srkala, Antonín - Author
2. vyd. - Praha : Merkur, 1976 - 77 s. : il.
vaření
kuchařské receptyCall number C 202.133 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Flambování a dochucování pokrmů Main entry-name Srkala, Antonín (Author) Edition statement 2. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1976 Phys.des. 77 s. : il. National bibl. num. cnb000472641 Subj. Headings vaření Form, Genre kuchařské recepty UDC 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Přináší rady jak upravit a dokončovat pokrmy u stolu hosta. Zdroj anotace: NKPLoading…
Number of the records: 1