Number of the records: 1
Mandžuková, Jarmila, 1959- - Author
Praha : Agentura VPK, 2001 - 106 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 80-86081-64-8
Dobré rady pro domácnost ;
jídla masitá jídla římský hrnec pánev wok
kuchařské receptyCall number C 301.553 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Dobroty z pánve / Jarmila Mandžuková Main entry-name Mandžuková, Jarmila, 1959- (Author) Issue data Praha : Agentura VPK, 2001 Phys.des. 106 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm ISBN 80-86081-64-8 Kč 79,00 National bibl. num. cnb001000910 Edition Dobré rady pro domácnost Subj. Headings jídla * masitá jídla * římský hrnec * pánev wok Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.542.73 , 641.542.7 , 641.55 , 641.55:637.5 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Kuchařka je rozdělena podle použité nádoby. Předpisy na jídla připravovaná v klasické pánvi jsou řazeny podle použitých surovin (hovězí, vepřové, mleté, kuřecí, krůtí a rybí maso, palčinky, omelety, langoše, pokrmy z uzenin a sladkosti). Na přípravu polévek, pokrmů z masa, příloh i sladkostí je vhodný i římský hrnec. Pro rychlou přípravu pokrmů z masa, zeleniny, rýže i pokrmů asijské kuchyně a sladkostí, uvádí kuchařka řadu receptů k přípravě jídla ve woku. Předepsané dávky jsou určeny pro 4 osoby. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1