Number of the records: 1  

Čínská kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Tomaník, Miroslav - Author
    3., přeprac. vyd. - Praha : Merkur, c1990 - 113 s., [8] s. barev. fotogr. : obr. ; 21 cm
    ISBN 80-7032-408-2
      Davidová, Olga - Photographer   Sládek, Antonín, - Artist   Skřivan, Rudolf - Author - Author
     čínská jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 269.187
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 269.187   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 269.187 SV   

    Title statementČínská kuchyně / Miroslav Tomaník, Rudolf Skřivan, Aleš Vít ; Fotogr. Olga Davidová ; Graf. úprava Antonín Sládek
    Main entry-name Tomaník, Miroslav (Author)
    Edition statement3., přeprac. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, c1990 (Most : Severografia)
    Phys.des.113 s., [8] s. barev. fotogr. : obr. ; 21 cm
    ISBN80-7032-408-2 Kčs 25,00
    National bibl. num.cnb000072210
    NoteFrontispis
    Another responsib. Davidová, Olga (Photographer)
    Sládek, Antonín, 1942-2009 (Artist)
    Skřivan, Rudolf (Author)
    Vít, Aleš (Author)
    Subj. Headings čínská jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=581.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Document kindBOOKS
    Obsahuje spoustu receptů na pokrmy z masa, ryb, rýže, těstovin, dále zeleninové pokrmy, saláty, polévky a moučníky. V úvodu je nahlédnutí do čínské kuchyně - náčiní, suroviny, jejich krájení a tepelné zpracování, ryby a jiné mořské produkty. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.