Number of the records: 1  

Chutná jídla ze zeleniny

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Lajos, Mari, 1943- - Author
    1. české vyd. - Bratislava : Príroda, 2006 - 72 s. : il. ; 28 cm
    ISBN 80-07-01279-6
      Hemző, Károly, - Other
     zelenina  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberB 46.658
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 11.09.2024)B 46.658   

    Title statementChutná jídla ze zeleniny : 99 receptů, 33 barevných fotografií / Mari Lajosová, Karoly Hemz‹
    Main entry-name Lajos, Mari, 1943- (Author)
    Edition statement1. české vyd.
    Issue dataBratislava : Príroda, 2006
    Phys.des.72 s. : il. ; 28 cm
    ISBN80-07-01279-6
    NotePřeloženo z maďarštiny -- Obsahuje rejstříky
    Original99 zöldségtál
    Another responsib. Hemző, Károly, 1928-2012 (Other)
    Subj. Headings zelenina * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642
    CountrySlovensko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Document kindBOOKS
    Když se na trhu objeví množství různé zeleniny a tento nádherný pohled svádí i zaryté odpůrce vaření, aby porušili svoje zásady, vynoří se otazka: "Je to krásné, ale co z toho uvařit?" Podle toho, co k tomu přidáme a co z toho připravíme, můžeme vytvořit výborné studené anebo teplé předkrmy, saláty, chuťovky pro hosty, vynikající přílohy anebo i hlavní jídlo. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.