Number of the records: 1  

Chlazení skla

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schill, František - Author
    1. vyd. - Praha : Informatorium, 1993 - 301 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 24 cm
    ISBN 80-85427-34-6 (váz.)
     chlazení  sklo a skleněné výrobky
     příručky
    Call numberC 279.436
    Umístění 665/669 - Ostatní chemický průmysl
    Chlazení skla
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 279.436   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementChlazení skla / František Schill
    Main entry-name Schill, František (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Informatorium, 1993
    Phys.des.301 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 24 cm
    ISBN80-85427-34-6 (váz.)
    National bibl. num.cnb000081036
    Internal Bibliographies/Indexes NotePřehl. lit. a norem. - Symboly
    Subj. Headings chlazení * sklo a skleněné výrobky
    Form, Genre příručky
    Conspect666 - Sklářství. Keramika. Cement
    UDC 666.1/.2
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru665/669 - Ostatní chemický průmysl
    Document kindBOOKS
    Chlazení skla
    Kniha pojednává o teorii i praxi chlazení skla a kontrole napětí ve skle, o chladicích pecích a jejich provozu. Stručně jsou popsány metody k určování základních veličin potřebných k výpočtům chladicích postupů; doplněny jsou hodnotami těchto veličin pro nejběžnější typy skel. Uvedeny jsou též způsoby určování chladicích postupů, s příklady výpočtů a postupů při kontrole napětí ve výrobcích. V závěru je výhled dalšího rozvoje chlazení skla. Publikace je určena pracovníkům ve sklářském průmyslu, žákům středních průmyslových škol sklářských, posluchačům vysokých škol se zaměřením na obor silikátů, technologům sklářských provozů elektrotechnického a optického průmyslu, výrobcům chladicích pecí a uživatelům sklářských výrobků ve stavebním a potravinářském průmyslu. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.