Number of the records: 1  

Chladicí technika v potravinářství


  1.  Ibl, Vladimír, 1907-1979 - Author
    Vyd. 1. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1971 - 451 s. + 2 příl.
    Call numberC 78.744
    Umístění
    Chladicí technika v potravinářství
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 78.744   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementChladicí technika v potravinářství
    Main entry-name Ibl, Vladimír, 1907-1979 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1971
    Phys.des.451 s. + 2 příl.
    National bibl. num.cnb000431347
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Chladicí technika v potravinářství
    V sedmi oddílech je věnována pozornost technologickým datům, chlazení při výrobě potravin a nápojů, zařízením pro zmrazování a dlouhodobé skladování potravinových zásob, výrobnímu komplexu pro získání ledu a zmrzliny, aparatuře na sušení mrazovou sublimací ve vakuu a systému balení a distribuce výrobků. Ve výkladu jsou zdůrazněny ekonomické zřetele. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.