Number of the records: 1  

Calvados po lopatě

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Wagner, Radek, 1937- - Author
    1. vyd. - Olomouc : Nakladatelství Olomouc, 2001 - 111 s. : il. ; 20 cm
    ISBN 80-7182-122-5
     calvados
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 303.318
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Calvados po lopatě
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 303.318   

    Title statementCalvados po lopatě : návod na výrobu jablečného destilátu / Radek Wagner
    Main entry-name Wagner, Radek, 1937- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataOlomouc : Nakladatelství Olomouc, 2001
    Phys.des.111 s. : il. ; 20 cm
    ISBN80-7182-122-5
    National bibl. num.cnb001027198
    Subj. Headings calvados
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.551.5:634.11 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Document kindBOOKS
    Calvados po lopatě
    Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení, úpravy macerátu, ředění, filtrování, zrání až po degustaci amatérsky zpracovaného calvadosu, obdivovaného, báječného, nazlátlého koňaku, plného aroma jablek. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.