Number of the records: 1  

Brambory a bramborové pokrmy


  1.  Šimek, Jaroslav - Author
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1986 - 196 s., [20] s. obr. příl.
     brambory  vaření
     kuchařské recepty
    Call numberC 248.777
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 248.777   

    Title statementBrambory a bramborové pokrmy / Jaroslav Šimek
    Main entry-name Šimek, Jaroslav (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1986
    Phys.des.196 s., [20] s. obr. příl.
    National bibl. num.cnb000031736
    Subj. Headings brambory * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Pestrý a obsáhlý soubor receptů je doplněn odbornými radami a zasvěceným úvodem o bramborách jako jedné z nejvýznamnějších potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.