Number of the records: 1
100 a 1 specialit z masa
Kosek, Oldřich - Author
2. vyd. - Praha : Merkur, 1982 - 107 s. ; 17 cm
masitá jídla vaření
kuchařské receptyCall number C 236.605 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement 100 a 1 specialit z masa Main entry-name Kosek, Oldřich (Author) Edition statement 2. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1982 Phys.des. 107 s. ; 17 cm National bibl. num. cnb000007663 Note Foto na obálce Olga Davidová. - Obálka Zdeněk Šebesta Subj. Headings masitá jídla * vaření Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.5 , (083.12) , 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy, na úpravu ryb apod. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1