Number of the records: 1  

100 a 1 specialit z masa


  1.  Kosek, Oldřich - Author
    2. vyd. - Praha : Merkur, 1982 - 107 s. ; 17 cm
     masitá jídla  vaření
     kuchařské recepty
    Call numberC 236.605
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    100 a 1 specialit z masa
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 236.605 v2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statement100 a 1 specialit z masa
    Main entry-name Kosek, Oldřich (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1982
    Phys.des.107 s. ; 17 cm
    National bibl. num.cnb000007663
    NoteFoto na obálce Olga Davidová. - Obálka Zdeněk Šebesta
    Subj. Headings masitá jídla * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , (083.12) , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    100 a 1 specialit z masa
    Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy, na úpravu ryb apod. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.