Number of the records: 1
100 a 1 jídel z mletého masa
Kosek, Oldřich - Author
1. vyd. - Praha : Merkur, 1980 - 151 s.
maso vaření
kuchařské recepty příručkyCall number C 227.474 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement 100 a 1 jídel z mletého masa Main entry-name Kosek, Oldřich (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1980 Phys.des. 151 s. National bibl. num. cnb000300721 Subj. Headings maso * vaření Form, Genre kuchařské recepty * příručky UDC 641/642 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Předpisy na přípravu pokrmů z mletého masa se vyznačují poměrně jednoduchou přípravou, možností rozmanitých chuťových variací a využitím levnějších druhů masa a zbytků. Obsahuje receptury na karbanátky, bifteky, řízky,hamburgry,toasty, krokety, knedlíčky, klopsy, masové šišky, sekané pečeně, zapékané a dušené směsi, paštiky, pomazánky a náplně do zeleniny a těst. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1