Number of the records: 1  

52 nedělních obědů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Váňa, Jan - Author
    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2005 - 124 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 80-249-0475-6
     masitá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 316.832
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    52 nedělních obědů
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 316.832 a   

    Title statement52 nedělních obědů / Jan Váňa
    Varying form of titlePadesát dva nedělních obědů
    Main entry-name Váňa, Jan (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Ikar, 2005
    Phys.des.124 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN80-249-0475-6
    National bibl. num.cnb001416007
    Subj. Headings masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    52 nedělních obědů
    Je prostřeno k nedělnímu obědu... Lahodné aroma se šíří kuchyní a rodina se schází právě včas. Šéfkuchař pražského interhotelu pro vás připravil lehká, moderní jídla, která přilákají nejen chutí a vůní, ale i svým aranžmá. Základem jejich přípravy jsou kvalitní suroviny, z nichž podle podrobného postupu vykouzlíte nezaměnitelný hlavní chod. Pokud ho doplníte doporučeným nápojem, docílíte skutečně harmonické kombinace hodné profesionála. Zkuste na Velikonoční neděli jehněčí kotletky pečené na rozmarýnu, k víkendovému letnímu posezení s přáteli krevetový špíz s mimitomaty, překvapte rodinné přátele na oslavě telecími medailonky s parmazánovou omáčkou nebo servírujte na Boží hod vánoční srnčí řezy na calvadosu. Po celý rok si můžete vybírat pro sváteční pohoštění z bohaté nabídky zeleninových, těstovinových, rybích či drůbežích pokrmů a věřte, že se k mnohým určitě vrátíte. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.