Number of the records: 1  

Česká kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Filipová, Lea - Author
    63 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-276-1125-6
      Poláček, Jiří, - Photographer   Poláčková, Blanka - Photographer   Lhoták, Zdeněk, - Photographer
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 426.793
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 426.793   

    Title statementČeská kuchyně / text Lea Filipová ; fotografie Jiří a Blanka Poláčkovi, Zdeněk Lhoták
    Main entry-name Filipová, Lea (Author)
    PublicationPraha : Slovart, [2025]
    Copyright notice date©2025
    Phys.des.63 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-276-1125-6 Kč 199.00
    National bibl. num.cnb003680289
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Poláček, Jiří, 1975- jr., (Photographer)
    Poláčková, Blanka (Photographer)
    Lhoták, Zdeněk, 1949- (Photographer)
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=162.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Lákavě vonící vepřová pečeně s dušeným kysaným zelím a knedlíky, svíčková na smetaně ozdobená plátkem citronu a brusinkami, pečená husa, bažant na slanině, pražská šunka s křenovou šlehačkou, lívance s borůvkovou omáčkou, jahodové knedlíky z kynutého těsta posypané nastrouhaným tvarohem, buchty s makovou a tvarohovou náplní nebo vánočka s rozinkami a mandlemi – to je ta pravá klasika, která proslavila českou kuchyni. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel vás určitě zlákají uvařit pro vaši rodinu nebo přátele něco dobrého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.