Number of the records: 1  

Zvěřinová kuchařka ...nejen z Krkonoš

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Šárková, Danka, 1969- - Author
    Vydání první - 124 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-87740-53-8
      Líznerová, Lucie - Photographer
     zvěřina  zvěřinová jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberB 61.990
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Zvěřinová kuchařka ...nejen z Krkonoš
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.990   

    Title statementZvěřinová kuchařka ...nejen z Krkonoš / autorka: Danka Šárková ; fotografie: Lucie Lízlerová
    Main entry-name Šárková, Danka, 1969- (Author)
    Edition statementVydání první
    Publication[Praha] : Anahita, 2024
    Phys.des.124 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-87740-53-8
    National bibl. num.cnb003627266
    Another responsib. Líznerová, Lucie (Photographer)
    Subj. Headings zvěřina * zvěřinová jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.54/.55 , 637.55 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Zvěřinová kuchařka ...nejen z Krkonoš
    V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl. V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger, tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu krkonošské šlechty? Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska. V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček a vyprávění autorky, jak kniha vznikala. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.