Number of the records: 1
Klasická italská kuchyně
Hazan, Marcella, 1924-2013 - Author
Vydání první - 750 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-242-9310-3
Esence
italská jídla
kuchařské receptyCall number C 417.937 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Uniform title Essentials of classic Italian cooking. Česky Title statement Klasická italská kuchyně : oceněné a uznávané recepty nejlepší italské kuchařky : bible pro všechny kuchaře / Marcella Hazan Main entry-name Hazan, Marcella, 1924-2013 (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Euromedia Group, 2023 Phys.des. 750 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-242-9310-3 National bibl. num. cnb003524381 Edition Esence (Euromedia Group) Note Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstříky Subj. Headings italská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56(=131.1) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních - od začátečníků po zdatné profesionály - a je tak praktickým a obsažným průvodcem po různých technikách a ingrediencích, jakož i sbírkou těch nejchutnějších receptů z italského repertoáru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1