Number of the records: 1  

Sváteční

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
    První vydání - 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-68-2
    Recepty pro každého
      Vaňková, Jana - Author   Bílek, Pavel - Photographer
     česká jídla  sváteční jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 61.290
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sváteční
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.290   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 61.290 a   

    Title statementSváteční : spolehlivé recepty, rady a postupy / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek
    Main entry-name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Prakul Production s.r.o., 2023
    Phys.des.94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-68-2
    National bibl. num.cnb003551664
    Edition Recepty pro každého
    NoteNa obálce pod názvem: Pražský kulinářský institut
    Another responsib. Vaňková, Jana (Author)
    Bílek, Pavel (Photographer)
    Another responsib. Pražský kulinářský institut (Other)
    Subj. Headings česká jídla * sváteční jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56:398.332 , 641.56(=162.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Sváteční
    Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností. Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Přehledné postupy psané jednoduchým jazykem, kterému rozumí opravdu každý. Vše doplňují odpovědi na nejčastější otázky kolem pohoštění, na které se lidé ptají. Jak nejlépe uvařit vejce natvrdo? Jak oloupat vejce? Jak uvařit brambory na salát? Jak osolit vodu na vaření brambor a zeleniny? Jak se špikuje maso na svíčkovou? Jak hezky připravím obloženou mísu? Byl by recept na veku? Co upéct sladkého na oslavu? Jak plánovat pohoštění na oslavu? Malá ochutnávka obsahu: Legendy české kuchyně, kterým po generace patří čestné místo na našich svátečních stolech: obložený chlebíček - v hitparádě TOP 16 nejoblíbenějších variant, plněná vejce, šunková rolka v aspiku, hermelínový salát, vajíčková pomazánka, plněné broskve kuřecím, či krevetovým salátem, vaječná tlačenka, bramborový salát v několika skvělých variantách. Nové varianty oblíbených českých jídel-Pečená svíčková na smetaně, vánoční bílá klobása bez mouky, vepřová pečeně se zelím a bramborovými knedlíky, pečená kachna, vánoční a velikonoční nádivka, paštiky, čerstvé klobásky, párty tlačenky, slané pečivo v nových variantách… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.