Number of the records: 1
Sváteční
Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
První vydání - 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN 978-80-87737-68-2
Recepty pro každého
Vaňková, Jana - Author Bílek, Pavel - Photographer
česká jídla sváteční jídla
kuchařské receptyCall number B 61.290 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Sváteční : spolehlivé recepty, rady a postupy / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek Main entry-name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Prakul Production s.r.o., 2023 Phys.des. 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm ISBN 978-80-87737-68-2 National bibl. num. cnb003551664 Edition Recepty pro každého Note Na obálce pod názvem: Pražský kulinářský institut Another responsib. Vaňková, Jana (Author)
Bílek, Pavel (Photographer)
Another responsib. Pražský kulinářský institut (Other)
Subj. Headings česká jídla * sváteční jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56:398.332 , 641.56(=162.3) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností. Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Přehledné postupy psané jednoduchým jazykem, kterému rozumí opravdu každý. Vše doplňují odpovědi na nejčastější otázky kolem pohoštění, na které se lidé ptají. Jak nejlépe uvařit vejce natvrdo? Jak oloupat vejce? Jak uvařit brambory na salát? Jak osolit vodu na vaření brambor a zeleniny? Jak se špikuje maso na svíčkovou? Jak hezky připravím obloženou mísu? Byl by recept na veku? Co upéct sladkého na oslavu? Jak plánovat pohoštění na oslavu? Malá ochutnávka obsahu: Legendy české kuchyně, kterým po generace patří čestné místo na našich svátečních stolech: obložený chlebíček - v hitparádě TOP 16 nejoblíbenějších variant, plněná vejce, šunková rolka v aspiku, hermelínový salát, vajíčková pomazánka, plněné broskve kuřecím, či krevetovým salátem, vaječná tlačenka, bramborový salát v několika skvělých variantách. Nové varianty oblíbených českých jídel-Pečená svíčková na smetaně, vánoční bílá klobása bez mouky, vepřová pečeně se zelím a bramborovými knedlíky, pečená kachna, vánoční a velikonoční nádivka, paštiky, čerstvé klobásky, párty tlačenky, slané pečivo v nových variantách… Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1