Number of the records: 1  

Kuchařka z Castamaru

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Múñez, Fernando J., 1972- - Author
    První vydání - 366 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-7546-489-7
      Valdeková, Soňa - Translator
     španělské romány  historické romány
    Call numberC 414.386/2
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 24.06.2024)C 414.386/2 a   
    Rožnov vypůjčeno (do 24.06.2024)C 414.386/2 R   

    Uniform title Cocinera de Castamar. Česky
    Title statementKuchařka z Castamaru. 2. část, V dobrém i ve zlém / Fernando J. Múñez
    Portion of titleV dobrém i ve zlém
    Main entry-name Múñez, Fernando J., 1972- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Fortuna Libri, [2023]
    Copyright notice date©2023
    Phys.des.366 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-7546-489-7
    National bibl. num.cnb003549849
    NoteZe španělštiny přeložila Soňa Valdeková
    Another responsib. Valdeková, Soňa (Translator)
    Z cyklu Kuchařka z Castamaru. 2
    Form, Genre španělské romány * historické romány
    Conspect821.134.2-3 - Španělská próza, španělsky psaná
    UDC 821.134.2-31 , (0:82-311.6)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Z cyklu Kuchařka z Castamaru. 2
    Skandální láska a smrtící intriky v závěrečné části úspěšné románové ságy Clara Belmonteová pracuje v kuchyni vévody z Castamaru. Talentovaná dívka, která umí vykouzlit tak nápaditá a chutná jídla, že se až tají dech, se z pomocné kuchařky vypracovala na pozici hlavního šéfkuchaře. Její vzestup nelibě sleduje přísná hospodyně doňa Úrsula. Co však Claru skutečně dostane do potíží, je láska. Tajně miluje dona Diega a zdá se, že ani ona mu není lhostejná. Ale může věřit jeho citům? Přizná se vévoda ke vztahu, který naprosto neodpovídá jeho postavení? Zvlášť když jeho nepřátelé využijí každé příležitosti k tomu, aby ho pošpinili, a snaží se ho vlákat do nebezpečné pasti… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.