Number of the records: 1  

Králičí maso v české kuchyni

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Stelzerová, Milča - Author
    2., rozšíř. vyd. - V Plzni : Theodor Mareš, 1945 - 16, [2] s. ; 8°
    Marešovy příručky ;
     králičí maso
     kuchařské recepty
    Title statementKráličí maso v české kuchyni : úsporné předpisy pro nynější dobu : druhé předpisy pro nynější dobu / Milča Stelzerová
    Main entry-name Stelzerová, Milča (Author)
    Edition statement2., rozšíř. vyd.
    Issue dataV Plzni : Theodor Mareš, 1945 (v Rokycanech : Jos. B. Zápotočný)
    Phys.des.16, [2] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000664830
    Edition Marešovy příručky
    Subj. Headings králičí maso
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.