Number of the records: 1  

Uchovávání úrody

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Druhé vydání - 80 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
    ISBN 978-80-907955-6-3
    Klíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček ;
     domácnost  konzervování potravin
    skladování potravin
     příručky
    Call numberC 414.381
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Uchovávání úrody
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 414.381   

    Title statementUchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle
    Edition statementDruhé vydání
    PublicationBrno : Permakultura (CS), 2023
    Phys.des.80 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
    ISBN978-80-907955-6-3
    National bibl. num.cnb003523010
    Edition Klíč k soběstačnosti ; 11
    Subj. Headingsskladování potravin
    Subj. Headings domácnost * konzervování potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 64 , 641.4 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Document kindBOOKS
    Uchovávání úrody
    Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS). Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.