Number of the records: 1  

Recepty z farmářského trhu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Michopulu, Hana - Author
    275 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-260-3799-6
      Kučera, Marek - Photographer
     jídla  zeleninová jídla  ovocná jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 413.454/2
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Recepty z farmářského trhu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 413.454/2   

    Title statementRecepty z farmářského trhu : jak snadno & skvěle vařit z českých sezónních surovin. II. díl, Jaro, léto / Hana Michopulu ; [fotografie Marek Kučera]
    Portion of titleJaro, léto
    Main entry-name Michopulu, Hana (Author)
    Publication[Praha] : Zpátky domů, [2013]
    Copyright notice date©2013
    Phys.des.275 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-260-3799-6
    Another responsib. Kučera, Marek (Photographer)
    Subj. Headings jídla * zeleninová jídla * ovocná jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641.55:635.1/.8 , 641.55:634.1/.8 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Recepty z farmářského trhu
    První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české zimní suroviny jako brambory, zelí, kapustu, pórek, cibuli atd. ale i na méně zavedené zástupce české zimy jako jedlé kaštany, kdoule, luštěniny atd. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.