Number of the records: 1  

Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají


  1.  Rettigová, Magdalena Dobromila, 1785-1845 - Author
    9. vyd. - V Praze : Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila, 1864 - 417 s. ; 19 cm
     jídla
     kuchařské recepty
    Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají
    Title statementDomácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají : kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají; kromě mnohých jiných užitečných, v domácnosti nevyhnutelně potřebných věcí / sepsáno od Magd. Dobr. Rettigové
    Portion of titleSnadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají
    Main entry-name Rettigová, Magdalena Dobromila, 1785-1845 (Author)
    Edition statement9. vyd.
    Issue dataV Praze : Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila, 1864
    Phys.des.417 s. ; 19 cm
    National bibl. num.cnb001688793
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NoteNa frontispisu portrét autorky
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.