Number of the records: 1
Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny
Kašpárek, Theodor, 1864-1930 - Author
Praha : J. Otto, 1921 - 16 s. ; 8°
Lidové rozpravy lékařské ;
kvalita potravin
pojednáníTitle statement Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / Naps. Theodor Kašpárek Main entry-name Kašpárek, Theodor, 1864-1930 (Author) Issue data Praha : J. Otto, 1921 Phys.des. 16 s. ; 8° National bibl. num. cnb001105498 Edition Lidové rozpravy lékařské Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note Z přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie Subj. Headings kvalita potravin Form, Genre pojednání Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 663/664-021.465 , (049) Country Česko Language čeština URL Digitalizovaný dokument Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1