Number of the records: 1  

Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny


  1.  Kašpárek, Theodor, 1864-1930 - Author
    Praha : J. Otto, 1921 - 16 s. ; 8°
    Lidové rozpravy lékařské ;
     kvalita potravin
     pojednání
    Title statementJaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / Naps. Theodor Kašpárek
    Main entry-name Kašpárek, Theodor, 1864-1930 (Author)
    Issue dataPraha : J. Otto, 1921
    Phys.des.16 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb001105498
    Edition Lidové rozpravy lékařské
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NoteZ přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie
    Subj. Headings kvalita potravin
    Form, Genre pojednání
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 663/664-021.465 , (049)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.