Number of the records: 1  

Konservování ovoce a zelenin


  1.  Fulín, Martin, 1853-1926 - Author
    V Praze : A. Reinwart, 1895 - 24 s. : il. ; 19 cm
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny  konzervování potravin
     příručky
    Title statementKonservování ovoce a zelenin : jakými způsoby a pomocí kterých přístrojů zužitkuje hospodář své ovoce a zeleninu, aby nejvyššího výnosu dosíci mohl / časové pojednání, jež českým hospodářům napsal M. Fulín
    Main entry-name Fulín, Martin, 1853-1926 (Author)
    Issue dataV Praze : A. Reinwart, 1895 (Tiskem Edv. Beauforta)
    Phys.des.24 s. : il. ; 19 cm
    National bibl. num.cnb001057833
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.4:634.1/.8 , 641.4:635.1/.8 , 641.4 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.