Number of the records: 1  

Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni


  1.  Soukup, Václav - Author
    2. vyd. - Praha : Hejda a Tuček, [1907] - 227 s. ; 8°
     kuchařské recepty    
    Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni
    Title statementVýživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni : přípravy zeleninových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předpokrmů ze zeleniny : nakládání zeleniny do soli, octa, cukru a hořčice, jakož i její konservování v krabicích : ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu i různé předpisy k zelenině se vztahující / Václav Soukup
    Main entry-name Soukup, Václav (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataPraha : Hejda a Tuček, [1907]
    Phys.des.227 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000345592
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NoteS 500 předpisy
    Subj. Headings kuchařské recepty * výživa člověka * zelenina
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.