Number of the records: 1  

Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování


  1.  Klaudi, Josef, 1861-1908 - Author
    112 stran : ilustrace ; 26 cm
     kvalita potravin  kontrola potravin
     příručky
    Title statementStručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování / sepsal Josef Klaudi
    Main entry-name Klaudi, Josef, 1861-1908 (Author)
    PublicationV Praze : I.L. Kober, 1890
    ManufactureV Praze : Národní knihtiskárna I.L. Kobra
    Phys.des.112 stran : ilustrace ; 26 cm
    National bibl. num.cnb002883753
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings kvalita potravin * kontrola potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 663/664-021.465 , 614.31 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.