Number of the records: 1
Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování
Klaudi, Josef, 1861-1908 - Author
112 stran : ilustrace ; 26 cm
kvalita potravin kontrola potravin
příručkyTitle statement Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování / sepsal Josef Klaudi Main entry-name Klaudi, Josef, 1861-1908 (Author) Publication V Praze : I.L. Kober, 1890 Manufacture V Praze : Národní knihtiskárna I.L. Kobra Phys.des. 112 stran : ilustrace ; 26 cm National bibl. num. cnb002883753 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings kvalita potravin * kontrola potravin Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 663/664-021.465 , 614.31 , (035) Country Česko Language čeština URL Digitalizovaný dokument Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1