Number of the records: 1
Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě
Soukup, Václav - Author
Praha : Hejda a Tuček, 1908 - 34, 1 s. ; 8°
Nový, Josef - Author
kuchařské receptyTitle statement Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě : z prakse vyzkoušené předpisy ku přípravě rozmanitých pokrmů, polévek a omáček ze chřestu, nakládání, sušení i úchova chřestu čerstvého / Naps. Václav Soukup Main entry-name Soukup, Václav (Author) Issue data Praha : Hejda a Tuček, 1908 Phys.des. 34, 1 s. ; 8° National bibl. num. cnb000345580 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note S připoj. návodem ku zakl. chřestoven a racionel. pěst. chřestu od Josefa Nového Another responsib. Nový, Josef (Author)
Subj. Headings chřest * kuchařské recepty * jídla * pěstování Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641 Country Česko Language čeština URL Digitalizovaný dokument Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1