Number of the records: 1  

Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě


  1.  Soukup, Václav - Author
    Praha : Hejda a Tuček, 1908 - 34, 1 s. ; 8°
      Nový, Josef - Author
       kuchařské recepty    
    Title statementChřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě : z prakse vyzkoušené předpisy ku přípravě rozmanitých pokrmů, polévek a omáček ze chřestu, nakládání, sušení i úchova chřestu čerstvého / Naps. Václav Soukup
    Main entry-name Soukup, Václav (Author)
    Issue dataPraha : Hejda a Tuček, 1908
    Phys.des.34, 1 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000345580
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NoteS připoj. návodem ku zakl. chřestoven a racionel. pěst. chřestu od Josefa Nového
    Another responsib. Nový, Josef (Author)
    Subj. Headings chřest * kuchařské recepty * jídla * pěstování
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.