Number of the records: 1  

Kuchařka ze zájezdního hostince

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Jiskra, Martin - Author
    1. vydání - 257 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN 978-80-88465-05-8
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 60.621
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Kuchařka ze zájezdního hostince
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 60.621   

    Title statementKuchařka ze zájezdního hostince / Martin Jiskra
    Cover TitleRecepty ze zájezdního hostince
    Main entry-name Jiskra, Martin (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Došel karamel, s.r.o., 2022
    Phys.des.257 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-88465-05-8
    National bibl. num.cnb003475147
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=162.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Kuchařka ze zájezdního hostince
    Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik. Jeho oddanost a nadšení pro řemeslo daly vzniknout poctivým českým pokrmům, na které do Zájezdního hostince U Jiskrů chodí dnes a denněvěrní štamgasti i noví hosté. Recepty, ovlivněné dobovou noblesní Evropou, pro vás šéfkuchař Jiskra uvařil, ochutnal, znovu uvařil a sepsal do kuchařky, nad níž zaplesá nejedna duše strávníka-čtenáře. Nechybí ani devět speciálních menu jako třeba „Knedlíkové nebe“, „Trhni si“ (věnováno trhanému masu) nebo menu inspirované M. D. Rettigovou. Nádherné fotografie jídel jsou doprovázeny ikustracemi uměleckého dua Tomski&Polanski. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.