Number of the records: 1  

Babicovy dobroty 2

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Babica, Jiří, 1961- - Author
    Praha : Eminent, 2010 - 187 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7281-405-3
      Siba, Stefan - Photographer   Bratršovský, Emil, - Photographer
     jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 388.963/2
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Babicovy dobroty 2
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 388.963/2 ČD   

    Title statementBabicovy dobroty 2 / [Jiří Babica ; foto Stefan Siba, Emil Bratršovský]
    Main entry-name Babica, Jiří, 1961- (Author)
    Issue dataPraha : Eminent, 2010
    Phys.des.187 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-7281-405-3
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Siba, Stefan (Photographer)
    Bratršovský, Emil, 1956- (Photographer)
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Babicovy dobroty 2
    Jiří Babica (1961), protagonista oblíbené cooking show Babicovy dobroty televize Nova, přichází po obrovském úspěchu první se svojí další kuchařskou knihou. Je naplněna jeho pozitivním přístupem k životu i k vaření, potěšením z hledání nových nápadů a jejich svobodným využitím v kuchyni. Výjimečná je v tom, že přináší názorné postupy, které dokumentují celou přípravu jídel. K obědu nebo k večeři si je můžete naservírovat stejně, jak je sám vařil. Vedle tradičně jedinečných polévek, pokrmů z masa i zeleniny nebo zapékaných dobrot nabízí i recepty na pokrmy s houbami a levná jídla, která voní kuchyní našich babiček a využívají některé opomíjené potraviny. Nechybí ani Babicovy speciality, které vedle kulinářského zážitku potěší i svými názvy. Takže dobrou chuť. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.