Number of the records: 1  

Změny v chemickém složení ječmene průběhem sladování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Trnka, Rudolf, 1881-1950
    V Praze : Hosp.-chemický výzk. ústav, 1914 - [15] s. : il.
    Publikace hospodářsko-chemického výzkumného ústavu při král. české hosp. akademii v Táboře. Řada II ;
      Mysík, Bohumil - Author
     sladovnický ječmen  bob obecný        průmyslová hnojiva
    lupina modrá síran amonný
    Title statementZměny v chemickém složení ječmene průběhem sladování / R. Trnka a B. Mysík. Chemické složení hlízek modré lupiny a bobu koňského / R. Trnka. Výsledky pokusů hnojařských s vápnodusíkem v roce 1912 na podzim a 1913 na jaře založených českým odborem rady zemědělské / R. Trnka, B. Mysík. Síran ammonatý a pokusy hnojařské s ním provedené v letech 1910-1912 / R. Trnka
    Main entry-name Trnka, Rudolf, 1881-1950
    Issue dataV Praze : Hosp.-chemický výzk. ústav, 1914
    Phys.des.[15] s. : il.
    National bibl. num.cnb003093857
    Edition Publikace hospodářsko-chemického výzkumného ústavu při král. české hosp. akademii v Táboře. Řada II
    Another responsib. Mysík, Bohumil (Author)
    Subj. Headingslupina modrá síran amonný
    Subj. Headings sladovnický ječmen * bob obecný * chemické složení * hnojiva dusíkato-vápenatá * hnojení * průmyslová hnojiva
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC 633
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.