Number of the records: 1
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
Soukup, Václav - Author
Praha : Hejda a Tuček, 1912 - 214 s. ; m. 8°
Nový, Josef - Author
kuchařské receptyTitle statement Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních : podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati / zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup, připojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáků jež upravil Josef Nový Main entry-name Soukup, Václav (Author) Issue data Praha : Hejda a Tuček, 1912 Phys.des. 214 s. ; m. 8° National bibl. num. cnb000345594 Another responsib. Nový, Josef (Author)
Subj. Headings brambory * kuchařské recepty * jídla * pěstování Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1