Number of the records: 1  

Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Soukup, Václav - Author
    Praha : Hejda a Tuček, 1912 - 214 s. ; m. 8°
      Nový, Josef - Author
       kuchařské recepty    
    Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
    Title statementZemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních : podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati / zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup, připojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáků jež upravil Josef Nový
    Main entry-name Soukup, Václav (Author)
    Issue dataPraha : Hejda a Tuček, 1912
    Phys.des.214 s. ; m. 8°
    National bibl. num.cnb000345594
    Another responsib. Nový, Josef (Author)
    Subj. Headings brambory * kuchařské recepty * jídla * pěstování
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.