Number of the records: 1
Úprava ryb v kuchyni
Bubeníček, Josef, 1857- - Author
159 stran ; 20 cm
Knihovny českých hospodyněk a dívek sv. 19.
rybí jídla
kuchařské receptyTitle statement Úprava ryb v kuchyni : jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. : rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd. / napsal Jos. Bubeníček Main entry-name Bubeníček, Josef, 1857- (Author) Publication V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1916 Phys.des. 159 stran ; 20 cm National bibl. num. cnb000321037 Edition Knihovna českých hospodyněk a dívek Subj. Headings rybí jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.56 , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1