Number of the records: 1  

Úprava ryb v kuchyni

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bubeníček, Josef, 1857- - Author
    159 stran ; 20 cm
    Knihovny českých hospodyněk a dívek sv. 19.
     rybí jídla
     kuchařské recepty
    Úprava ryb v kuchyni
    Title statementÚprava ryb v kuchyni : jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. : rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd. / napsal Jos. Bubeníček
    Main entry-name Bubeníček, Josef, 1857- (Author)
    PublicationV Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1916
    Phys.des.159 stran ; 20 cm
    National bibl. num.cnb000321037
    Edition Knihovna českých hospodyněk a dívek
    Subj. Headings rybí jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.56 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Úprava ryb v kuchyni
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.