Number of the records: 1
Povšechné sýrařství
Rosam, Antonín, 1860-1930 - Author
40 s. ; 21 cm
Hospodářská knih. ;
sýrařství sýry výroba výroba sýrů mléko tvarohTitle statement Povšechné sýrařství : Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : Zpracování mléka a výroba tvarohu : Pojednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření : Po způsobu vyučování v otázkách i odpovědích / Antonín Rosam Main entry-name Rosam, Antonín, 1860-1930 (Author) Publication Praha : A. Reinwart, [1911] Phys.des. 40 s. ; 21 cm National bibl. num. cnb000898141 Edition Hospodářská knihovna (A. Reinwart) Subj. Headings sýrařství sýry výroba výroba sýrů mléko tvaroh UDC 637.3 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1