Number of the records: 1  

Povšechné sýrařství

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Rosam, Antonín, 1860-1930 - Author
    40 s. ; 21 cm
    Hospodářská knih. ;
    sýrařství sýry výroba výroba sýrů mléko tvaroh
    Povšechné sýrařství
    Title statementPovšechné sýrařství : Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : Zpracování mléka a výroba tvarohu : Pojednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření : Po způsobu vyučování v otázkách i odpovědích / Antonín Rosam
    Main entry-name Rosam, Antonín, 1860-1930 (Author)
    PublicationPraha : A. Reinwart, [1911]
    Phys.des.40 s. ; 21 cm
    National bibl. num.cnb000898141
    Edition Hospodářská knihovna (A. Reinwart)
    Subj. Headingssýrařství sýry výroba výroba sýrů mléko tvaroh
    UDC 637.3 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Povšechné sýrařství
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.