Number of the records: 1  

Kuchařské předpisy k přípravě nejrůznějších, chutných, výživných a i levných jídel, pečiva, zelenin, salátů, zavařenin a nápojů


  1.  Černá, Růžena, 1867-1957 - Author
    Praha : Prometheus, 1936 - 215 s. ; 8°
    Title statementKuchařské předpisy k přípravě nejrůznějších, chutných, výživných a i levných jídel, pečiva, zelenin, salátů, zavařenin a nápojů : [co dnes? : 1300 předpisů nových, dobrých a úsporných jídel] / napsala Růžena Černá ...
    Main entry-name Černá, Růžena, 1867-1957 (Author)
    Issue dataPraha : Prometheus, 1936
    Phys.des.215 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000743262
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.