Number of the records: 1
Davis, Holly - Author
První vydání - 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-271-3152-5
Podzimek, Jan, - Translator Podzimková, Dina, - Translator
fermentace fermentované potraviny jídla
příručkyCall number C 403.970 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. Česky Title statement Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi Main entry-name Davis, Holly (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Grada, 2021 Phys.des. 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-271-3152-5 National bibl. num. cnb003374929 Note Obsahuje rejstřík. Přeloženo z angličtiny Another responsib. Podzimek, Jan, 1984- (Translator)
Podzimková, Dina, 1979- (Translator)
Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 663/664.098 , 66.098:577.15 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu.Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1