Number of the records: 1  

Fermentace

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Davis, Holly - Author
    První vydání - 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-271-3152-5
      Podzimek, Jan, - Translator   Podzimková, Dina, - Translator
     fermentace  fermentované potraviny  jídla
     příručky
    Call numberC 403.970
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Fermentace
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 18.11.2024)C 403.970   

    Uniform title Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. Česky
    Title statementFermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi
    Main entry-name Davis, Holly (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada, 2021
    Phys.des.271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-271-3152-5
    National bibl. num.cnb003374929
    NoteObsahuje rejstřík. Přeloženo z angličtiny
    Another responsib. Podzimek, Jan, 1984- (Translator)
    Podzimková, Dina, 1979- (Translator)
    Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 663/664.098 , 66.098:577.15 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Fermentace
    Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu.Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.