Number of the records: 1  

Jeho zákusek

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bloom, Penelope - Author
    221 stran ; 20 cm
    ISBN 978-80-7642-088-5
    Kontrast
      Charvátová, Jana, - Translator
     americké romány  erotické romány
    Call numberC 411.946
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 411.946   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 411.946 a   
    Rožnov vypůjčeno (do 06.09.2024)C 411.946 R   

    Unifikovaný název His treat. Česky
    Údaje o názvuJeho zákusek / Penelope Bloom ; z anglického originálu His treat přeložila Jana Charvátová
    Záhlaví-jméno Bloom, Penelope (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2021
    Fyz.popis221 stran ; 20 cm
    ISBN978-80-7642-088-5
    Číslo nár. bibl.cnb003321437
    Edice Kontrast (Dobrovský)
    Dal.odpovědnost Charvátová, Jana, 1988- (Překladatel)
    Z cyklu Objekty touhy. 3
    Forma, žánr americké romány * erotické romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT 821.111(73)-31 , (0:82-993)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Objekty touhy. 3
    Další erotická romance, v níž se mladá žena pokouší vyřešit jak komplikace se svými uměleckými ambicemi, tak i vztah s přímým nadřízeným. Emily odlétá do Paříže, aby si splnila svůj životní sen a stala se oceňovanou umělkyní. Před touto zásadní cestou však musí ještě tři měsíce odolávat svému nadřízenému, jenž je pro ni nejen autoritou, ale především nebezpečným sexuálním symbolem. Uvědomuje si navíc, že tohoto muže zná již od školních let, kdy představoval v jejích snech první velkou (třebaže platonickou) lásku. Emily je ale pevně rozhodnutá, že jí nic nesmí narušit budoucí plány a proto se chce vůči svému šéfovi v čase před odletem chovat rezervovaně, s náležitým odstupem a se smyslem pro plnění výhradně pracovních povinností. Jenomže čtvrt roku je někdy příliš dlouhá doba. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.