Number of the records: 1
Nosrat, Samin, 1979- - Author
Vydání první - 469 stran : ilustrace ; 29 cm
ISBN 978-80-7335-644-6
MacNaughton, Wendy, - Illustrator Pollan, Michael, - Author of introduction Slavíková Hesounová, Alžběta - Translator Hesounová, Vlasta, - Translator
jídla gastronomie
příručky kuchařské receptyCall number B 59.058 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Salt, fat, acid, heat. Česky Title statement Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit / napsala Samin Nosratová ; a ilustrovala Wendy MacNaughtonová ; předmluva Michael Pollan Main entry-name Nosrat, Samin, 1979- (Author) Edition statement Vydání první Publication Voznice : Leda, 2020 Phys.des. 469 stran : ilustrace ; 29 cm ISBN 978-80-7335-644-6 National bibl. num. cnb003302760 Note Přeloženo z angličtiny Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Another responsib. MacNaughton, Wendy, 1977- (Illustrator)
Pollan, Michael, 1955- (Author of introduction)
Slavíková Hesounová, Alžběta (Translator)
Hesounová, Vlasta, 1945- (Translator)
Subj. Headings jídla * gastronomie Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 641/642 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Zkušená kuchařka představuje čtyři prvky dobrého vaření - sůl, tuk, ocet, žár. Druhá část knihy obsahuje recepty rozdělené podle druhů jídel. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1