Number of the records: 1
Vařit může každý
368 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7451-845-4
Faktor, Viktor, - Translator
gastronomie příprava jídel jídla
příručky kuchařské recepty fotografické publikaceCall number C 397.053 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Main entry-title Lezioni di cucina. Česky Title statement Vařit může každý : obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem / z italského originálu Lezioni di cucina, un corso completo fotografato step by step ... přeložil Viktor Faktor Publication Praha : Ottovo nakladatelství, s.r.o., 2020 Phys.des. 368 stran : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7451-845-4 National bibl. num. cnb003261737 Note Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Another responsib. Faktor, Viktor, 1944-2017 (Translator)
Subj. Headings gastronomie * příprava jídel * jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty * fotografické publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 641.55 , (035) , (083.12) , (084.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Kniha pro začínající i pokročilé zájemce o vaření přináší recepty s podrobnými fotografickými návody na přípravu jídel zejména ze středomořské kuchyně. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1