Number of the records: 1  

Lahodné probuzení

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     McMillan, Kate - Author
    127 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7585-597-8
    Via ;
      Sang, An - Photographer   Jirásková, Magdaléna - Translator
     jídla  snídaně
     kuchařské recepty
    Call numberC 396.274
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Lahodné probuzení
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 396.274 b   
    Rožnov k vypůjčeníC 396.274 R   

    Title statementLahodné probuzení / Kate McMillan ; fotografie Sang An
    Main entry-name McMillan, Kate (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský s.r.o., 2019
    Phys.des.127 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7585-597-8
    National bibl. num.cnb003083357
    Edition Via (Dobrovský)
    NoteZ angličtiny? přeložila Magdaléna Jirásková. Obálkový podnázev: 100 těch nejoblíbenějších receptů pro skvělý start do každého dne. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Sang, An (Photographer)
    Jirásková, Magdaléna (Translator)
    Subj. Headings jídla * snídaně
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 642.12 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Lahodné probuzení
    Inspirativní recepty na více než 100 oblíbených snídaňových pokrmů z celého světa.Snídaně je často označována za nejdůležitější jídlo dne. Měla by tvořit zhruba 20 až 25% celkového denního energetického příjmu. V knize jsou hojně zastoupeny klasické kuchařské předpisy, které nikdy nevyjdou z módy i nápady, jak je přizpůsobit osobnímu stylu. Součástí jsou varianty celozrnné a bezlepkové. Inspiraci najdou všichni čtenáři, kteří preferují zdravější a kreativnější způsob přípravy tradičních snídaní. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.