Number of the records: 1
Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti
Title statement Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti / Karel Adámek, Vladimír Preininger, Miroslav Smotlacha Main entry-name Adámek, Karel (Author) Edition statement 2. dopl. vyd., 1. v SZdN. Issue data Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962 Phys.des. 174 s. : fotogr. National bibl. num. cnb000220442 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note Rejstř. s. 164-169 Internal Bibliographies/Indexes Note Bibliogr. s. 163 Another responsib. Preininger, Vladimír (Author)
Smotlacha, Miroslav (Author)
Subj. Headings konzervace * potraviny Form, Genre příručky UDC 641/642 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Úvodní kapitoly stručně popisují chlad jako konzervační činitel i jeho vliv na potraviny, dále chladírny a mrazírny, ošetřování i prodej zmrazených potravin. Větší část publikace zabírá jednak příprava zmrazeného masa, ovoce a zeleniny v domácnostech, restauracích a podnicích společného stravování, jednak četné kuchařské recepty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1