Number of the records: 1  

Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti


  1.  Adámek, Karel - Author
    2. dopl. vyd., 1. v SZdN. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962 - 174 s. : fotogr.
      Preininger, Vladimír - Author  Smotlacha, Miroslav - Author
       potraviny
     příručky
    Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti
    Title statementZmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti / Karel Adámek, Vladimír Preininger, Miroslav Smotlacha
    Main entry-name Adámek, Karel (Author)
    Edition statement2. dopl. vyd., 1. v SZdN.
    Issue dataPraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962
    Phys.des.174 s. : fotogr.
    National bibl. num.cnb000220442
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NoteRejstř. s. 164-169
    Internal Bibliographies/Indexes NoteBibliogr. s. 163
    Another responsib. Preininger, Vladimír (Author)
    Smotlacha, Miroslav (Author)
    Subj. Headings konzervace * potraviny
    Form, Genre příručky
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti
    Úvodní kapitoly stručně popisují chlad jako konzervační činitel i jeho vliv na potraviny, dále chladírny a mrazírny, ošetřování i prodej zmrazených potravin. Větší část publikace zabírá jednak příprava zmrazeného masa, ovoce a zeleniny v domácnostech, restauracích a podnicích společného stravování, jednak četné kuchařské recepty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.