Number of the records: 1  

Jen 10 minut

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Praha : Slovart, 2010 - 176 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7391-248-2
      Cooper, Mike - Photographer
     rychlá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 392.861
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jen 10 minut
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 392.861   

    Title statementJen 10 minut : [77 rychlých receptů / fotografie Mike Cooper
    Varying form of titleJen deset minut
    Issue dataPraha : Slovart, 2010
    Phys.des.176 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7391-248-2
    National bibl. num.cnb002182955
    NotePřeloženo z němčiny. Kroužková vazba v pevných deskách. Obsahuje rejstřík
    Original10 Minuten - Küche
    Another responsib. Cooper, Mike (Photographer)
    Subj. Headings rychlá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.552 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Jen 10 minut
    Vařit doma je potěšení, mnohdy však na přípravu čerstvého, zdravého a chutného domácího jídla jistě chybí potřebný čas. S kuchařkou Jen 10 minut máte vyhráno. Už žádné dlouhé a pracné pobývání u plotny. Každý recept je stručný, srozumitelný a provází ho lákavá barevná fotografie hotového pokrmu. Nelze nic pokazit, úspěch je zaručený. Vyzkoušejte například peprné steaky se smetanovou omáčkou a whisky, vepřové maso na zázvoru, kuře s kokosovým mlékem, kachní plátky s medem, grilovaného lososa s fazolovým pyré, provensálskou vaječnou omeletu, koláčky s kozím sýrem, těstoviny s pikantní olivovou omáčkou, banánový krém s jahodami, karamelizované plátky ananasu nebo nepečený čokoládový chlebíček. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.