Number of the records: 1  

Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Babička, Josef, 1905-1975 - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1955 - 159, [1] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
    Call numberC 18.281
    Umístění
    Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 18.281   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementMikrobiologické metody v potravinářském průmyslu : určeno pracovníkům mikrobiologických laboratoří v potravinářském průmyslu / Josef Babička
    Main entry-name Babička, Josef, 1905-1975 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1955 (Práce)
    Phys.des.159, [1] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000718591
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note1700 výt.. S il.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík
    UDC 40CNB
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu
    Pomůcka popisuje pracovní methody a zařízení mikrobiologických laboratoří a pojednává o mikroskopování a mikroskopických preparátech i o barvení, sterilisaci a živných půdách v mikrobiologii. Zabývá se kultivační technikou mikroorganismů a jejich rozmnožováním, určováním a zařazováním do systémů. Je podán také přehled mikroflóry, s níž se potravinářský mikrobiolog nejčastěji setkává. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.