Number of the records: 1  

Nová biokuchařka Hanky Zemanové

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Zemanová, Hana, 1975- - Author
    Vydání druhé - 321 stran : barevné ilustrace, portréty ; 23 cm
    ISBN 978-80-88244-13-4
      Hrbková, Alena - Photographer
     biopotraviny  bioprodukty  farmy  racionální výživa  dietetika  jídla
     informační publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 390.167
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Nová biokuchařka Hanky Zemanové
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 390.167   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 390.167 b   

    Title statementNová biokuchařka Hanky Zemanové / fotografie receptů Alena Hrbková
    Main entry-name Zemanová, Hana, 1975- (Author)
    Edition statementVydání druhé
    PublicationPraha : Smart Press, 2019
    Phys.des.321 stran : barevné ilustrace, portréty ; 23 cm
    ISBN978-80-88244-13-4
    National bibl. num.cnb003135897
    NoteObsahuje rejstřík. Na obálce: 80 nových receptů
    Another responsib. Hrbková, Alena (Photographer)
    Subj. Headings biopotraviny * bioprodukty * farmy - Česko * racionální výživa * dietetika * jídla
    Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.2:631.147 , [631.57+637]:631.147 , 631.115.1 , 613.2 , 641.55 , (437.3) , (036) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Nová biokuchařka Hanky Zemanové
    Kompletně přepracovaná Biokuchařka obsahuje nové recepty, aktuální informace o biopotravinách, nových výživových trendech, rady pro výběr potravin i vaření.Zásady zdravého stravování. Seznámení s ekofarmáři a producenty biopotravin. Recepty na přípravu polévek, salátů a pomazánek, zeleninových a luštěninových jídel, pokrmy z biomasa, příloh a sladkých jídel. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.